راهبند ها تجهیزاتی هستند که انواع مختلفی دارند و از آن در مکان‌های پرتردد مثل مجتمع‌های مسکونی، عوارضی‌ها، کارخانجات، بیمارستان و … استفاده می‌شوند.
در این مطلب قصد داریم در مورد راهبندها و دلیل اهمیت آنها با شما صحبت کنیم.

دلیل اهمیت راهبند

این وسیله از نظر امنیتی بسیار مهم است زیرا اگر جلوی درب ورودی وجود نداشته باشد، افراد به سادگی و بدون هیچ اجازه‌ای می‌توانند وارد ملک خصوصی شما شوند.
وجود راهبند یا جک ریلی این امکان را فراهم می‌کند که فرد ماشین موردنظر را بررسی کرده و اگر مورد تایید بود، اجازه ورود دهد اما اگر فرد مشکوک بود می‌تواند اجازه ورود به او ندهد و از عبور فرد جلوگیری کند.

اتوماتیک
اتوماتیک

قسمت‌های مهم راهبند

اولین بخش: بدنه

جنس بدنه باید از گالوانایزد باشد تا در برابر ضربه و رطوبت مقاوم باشد و به زودی خراب نشود.

دومین بخش: میله

میله که اسم دیگر آن بوم می‌باشد، جنس آن از آلیاژ آلومینیوم است تا از استحکام بالا و همچنین وزن پایین برخوردار باشد.

سومین بخش: سیستم محرک

سیستم محرک برای راه‌اندازی راهبندهای برقی استفاده می‌شود که نیرو را به وسیله واحد هیدرولیک به میله منتقل می‌کند و حرکت آن را سریع‌تر می‌کند.

چهارمین بخش: فنر تعادل

فنر حکم وزنه تعادل را دارد که بر اساس میله با طول‌ها و وزن‌های متفاوت، میله را می‌تواند به حرکت درآورد.

پنجمین بخش: مرکز کنترل

مرکز کنترل برق را به قسمت‌های مختلف راهبند منتقل می‌کند و فرمان‌هایی که به راهبند منتقل شده را در مدت زمان کوتاهی اجرا می‌کند.

نحوه انتخاب راهبند مناسب

انتخاب راهبندها بسیار حائز اهمیت می‌باشد که باید هنگام خرید آن‌ها به نکاتی توجه کنیم.

  • متراژ فضایی که قرار است با راهبند محدود کنیم
  • میزات رفت و آمد روزانه در آن محیط
  • میزان اهمیت آن فضا

سرعت جابجایی راهبندها

راهبندها سرعت بالایی برای جابجایی ندارند و خیلی آهسته حرکت می‌کنند.
سوالی که در این میان به وجود می‌آید این است که در هنگام قطعی برق، راهبند چگونه کار می‌کند؟
در پاسخ به این سوال می‌توان گفت موتوری در راهبند تعبیه شده که دارای یک سیستم یو پی اس و باتری است که در زمان نبود برق بتواند برای چندین ساعت راهبند را به حرکت درآورد.

هنگانی که برق دوباره متصل شد، یو پی اس دوباره شروع به شارژ شدن می‌کند.

مدت زمانی که طول می‌کشد راهبند باز و بسته شود، حدود ۶ الی  ۸ ثانیه است اما راهبندهایی که موتور قوی دارند در بازه زمانی ۴ ثانیه باز و بسته می‌شوند.

انواع و اشکال راهبندها

راهبندها با انواع و شکل‌های مختلفی در بازار عرضه می‌شوند که بر اساس نیاز هر فرد خریداری می‌شوند.
برای مثال در مکان‌هایی که طول درب ورودی بلند است، راهبند دراز خریداری می‌شود  یا مثلا برای مکان‌هایی که عریض هستند از دو راهبند می‌توان استفاده کرد که یکی در سمت چپ و دیگری در سمت راست نصب می‌شود و همزمان با یک ریموت کنترل می‌شوند.
با توجه به مواردی که در بالا بیان شد، می‌توان برای این منظور از راهبندهای میله‌ای، ستونی، زنجیری، دفنی و … استفاده کرد.
راهبندها به دو دسته الکتروهیدرولیکی(تردد بالا) و الکترومکانیکی(تردد پایین) تقسیم می‌شوند نحوه کار هریک از این‌ها باهم متفاوت است.

 

بعضی اوقات در مکان‌هایی نمی‌شود از درب اتوماتیک استفاده کرد و بهتر است به دلیل سرعت بالا و راحتی از راهبندها استفاده کنیم.

ضمن اینکه کارشناسان ویرا الکترونیک پرگاس نیز به صورت ۲۴ ساعته آماده ارائه مشاوره و پیشنهادات کاربردی جهت انتخاب انواع راهبند مناسب برای شما هستند.
در صورت نیاز از صفحه تماس با ما اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/wpcf7_uploads) is not within the allowed path(s): (/home/psgsecure/:/tmp/:/var/tmp/:/opt/alt/php74/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php82/lib/:/usr/local/php80/lib/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/lib/php/) in /home/psgsecure/domains/psgsecure.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2101